PIEŠŤANY CUP – obmedzenia spojené s turnajovou bublinou

28. ročník tradičného medzinárodného turnaja žiactva do 14 rokov PIEŠŤANY CUP sa tento rok odohrá v BUBLINE (bez divákov, za zatvorenými dverami), čo so sebou prináša nasledovné obmedzenia pre členov klubu, hráčov klubu aj rekreačných hráčov a návštevníkov areálu:

Od piatku 7.5.2021 cca 13,00 hod do piatku 14.5.2021 cca 13,00 hod bude areál rozdelený na dve časti:
• Stará hala vrátane reštaurácie, letnej terasy a dvorcov č. 1-7, spoločne s hlavným vchodom cez turnikety od ulice E. Belluša bude tvoriť uzatvorenú turnajovú bublinu, do ktorej bude povolený vstup len akreditovaným hráčom a ich sprievodu (s každým hráčom max. 1 osoba) a akreditovaným členom organizačného výboru turnaja.
• Dvorce č. 8-11, nová hala, letná recepcia a sociálna budova, spoločne s letným vstupom do areálu od Diplomat arény bude aj počas turnaja k dispozícii na tréningy a hranie pre členov a verejnosť. Rezervácia hrania na tel. 0917 171 018.

Prosíme preto všetkých klubových hráčov, rodičov aj verejnosť, aby uvedené obmedzenia rešpektovali a na príchod do areálu a odchod z areálu využívali výhradne letný (južný) vchod od DIPLOMAT arény.

Turnaj by mal vyvrcholiť finálovými zápasmi vo dvojhre chlapcov aj dievčat v piatok 14.5.2021 v dopoludňajších hodinách. V piatok 14.5.2021 poobede už by mal byť celý areál opäť v štandardnom prevádzkovom režime.